10 thoughts on “Duminica in parc

 1. Mie imi plac enorm culorile toameni in Canada. Toate frunzele sunt de un aramiu bogat si frumos. Iar parcul asta arata splendid. E peste tot prin Halifax asa frumos?

 2. Geo, pe cand ne mai asteptam la o postare frumoasa din partea ta? Stii cat de avizi dupa informatii si “cum e viata in Canada”, suntem noi astia ramasi acasa ? Si apropo, multumesc pentru adaugarea in blogroll, daca se poate sa ma treci cu adresa noua a blogului (am reusit sa il mut pe domeniul propriu) as fi foarte fericit.

  Asteptam postari noi de la tine!

  • Da, stiu cat de avizi sunteti, pentru ca asa eram si eu inainte de a ajunge aici. Nu promit, dar o sa incerc sa mai scriu, ca doar de aia am facut blogul. Am modificat adresa.. Scuze ca am intarziat atat, dar n-am mai intrat de mult pe aici. Nu stiu de ce m-am lenevit asa. Cred ca deja m-am obisnuit cu viata aici si nu stiu ce sa mai scriu. Poate niste sugestii de la voi m-ar ajuta :).

   • Stai linistita, ma bucur ca ai intarziat atat tocmai din motivul pe care il suspectam: obisnuinta pe acest “nou pamant” si lipsa unor obstacole zilnice de care sa te eliberezi prin scris.

    Uite o idee: de ce Halifax ? inca o idee: cand sa venim (inceput de an, vara, iarna) si de ce ? Sunt multe, daca vrei iti fac o intreaga lista. Spor la scris 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *